085 047 19 78
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Baby & Peuter

Babyspeelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling. Zo wordt met het spelen van babyspeelgoed allerlei vaardigheden ontwikkelt als motoriek, lerend vermogen en zintuigelijke ontwikkeling.

In de leeftijd van 1 tot 3 jaar ontwikkelt je peuter een fijnere motoriek en heeft uitdagender speelgoed nodig dan een baby. Door te spelen met het juiste peuterspeelgoed kunnen peuters hun gevoelens uiten en verwerken.

Bij Speelgoeddirect.nl vindt je de leukste baby- en peuterspeelgoed!

Populaire artikelen

Babyspeelgoed

Op zoek naar babyspeelgoed? Bij Speelgoeddirect.nl vindt je speciaal speelgoed voor baby's en peuters. Spelenderwijs beleven ze urenlang speelplezier. In het eerste levensjaar verandert je baby van een hulpeloos hummeltje in een mensje dat leert rollen, kruipen en brabbelen. Er wordt een enorme groei en ontwikkeling meegemaakt. Met geschikt babyspeelgoed leert de baby de wereld ontdekken met emoties, het zintuigstelsel, vaardigheden en meer.


Peuterspeelgoed

Rond de tijd dat de baby 1 jaar word kan het spelen met peuterspeelgoed beginnen. De wereld van de kleine wordt ineens een stuk groter en gaat beginnen de eerste stapjes te zetten. Een loopauto is bijvoorbeeld ideaal om het leren lopen te stimuleren. Ook kan er al gespeeld worden met kleine puzzels en spelletjes.


Elk kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Kies daarom altijd speelgoed wat goed aansluit bij de ontwikkeling van jouw kind.