Betaalmogelijkheden

U kunt bij speelgoeddirect.nl en alle sites van speelgoeddirect.nl veilig betalen op de volgende manieren:

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bankoverschrijving
Bij deze betaalmethode dient u het bedrag zelf over te schrijven. De  rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail zijn tevens ook vermeld op de afrekenpagina. Zodra  de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan en  zorgen wij voor een zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bijschrijving.

PayPal
Bij Speelgoeddirect.nl kunt u betalen met Pay-Pal. Voor een betaling per PayPal heeft u een gratis Paypal account nodig waaraan u uw creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. Voor een creditcardbetaling rekent Speelgoeddirect.nl geen extra kosten.

AfterPay
AfterPay is een veilige en eenvoudige manier om online achteraf te betalen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van AfterPay per mail een betaaloverzicht. U kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur. 
U kunt bij Speelgoeddirect.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €250,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Afterpay.