Blog

 1. August 30, 2021

  Halloween 2021

  Halloween 2021  

  Kan jij ook niet wachten tot het griezeligste feest van het jaar?  Halloween komt van All Hallows’ eve, het is de Engelse naam voor allerheiligenavond.  Halloween wordt op 31 oktober gevierd. Heb jij al enig idee wat jij op deze gezellige dag gaat doen? Hieronder krijg jij tips en overzicht van activiteiten die in 2021 plaatsvinden!  

   Huis ombouwen 

  Je kunt je huis ombouwen tot een griezelig spookhuis! Volgens een legende helpt h

  Meer Lezen
 2. August 30, 2021

  Sint-Maarten 2021

  Sint-Maarten 2021 

   In deze blog lees jij wat Sint-Maarten is en wat je op deze feestdag kan doen in 2021! In Nederland vieren mensen op 11 november 2021 Sint-Maarten. Kinderen lopen op de straat met lampionnen en bellen vervolgens aan de deuren in kleine groepjes om snoep of fruit te krijgen. In meeste Nederlandse gezinnen halen ze allerlei lekkernijen op deze dag. 

  Dringend advies om geen Sint-Maarten te vieren in 2021 vanwege corona-virus 

  Risiconiveau in de meeste regio's blijven hoog en neemt steeds toe. Daarom is het beter dat de ouders deze keer hun kinderen niet op straat meenemen om Sint-Maarten te vieren. Mocht je in een regio wonen waar het risiconiveau

  Meer Lezen
 3. August 30, 2021

  Intocht Sinterklaas 2021

  Zaterdag 13 november 2021 Sinterklaas intocht

  De landelijke Sinterklaas intocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 november. Noteer deze datum alvast in uw agenda, want dit feest wilt u natuurlijk niet missen. Net als vorig jaar wordt de plaats van de landelijke intocht van Sinterklaas niet vooraf bekend gemaakt.

  Wel kunnen gemeentes zich inschrijven om met een afvaardiging bij Sinterklaas langs te gaan. Iedere gemeente zal zelf ook dit jaar weer met een bonte stoet van kinderen de Goedheiligman verwelkomen met geschenken, optredens en prachtige tekeningen. De landelijke intocht Sinterklaas 2021 wordt natuurlijk ook uitgezonden op televisie.

  Zodra de Sint officieel in ons land is aangekomen, mogen de kinderen bij het naar bed gaan hun schoen bij de schoorsteen of voordeur zetten. Daarbij is het gebruikelijk dat er Sinterklaasliedjes worden gezongen, zoals Sinterklaas Kapoentje. Kort na de landelijke Sinterklaasintocht van 13 november 2021

  Meer Lezen
 4. November 04, 2020

  Speelgoedpakketten

  De feestdagen staan weer voor de deur! Dat betekend pakketjes inslaan voor de meeste onder ons. Bent u als bedrijf opzoek naar speelgoedpakketjes? Speelgoeddirect verkoopt extra scherp geprijsd speelgoedproducten en pakketten aan zakelijke ondernemers.

  Niet alleen tijdens de feestdagen bent u bij ons aan het juiste adres voor uw speelgoedpakketten, het hele jaar door geniet u van het voordeel bij Speelgoeddirect voor zakelijke klanten.

  Voor ons hele assortiment kan u bij ons terecht om te genieten van zakelijke voordelen als ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan:

  Baby & Peuter speelgoed

  Buitenspeelgoed

  Spellen & Puzzels

  Sport artikelen

  Hobby & Creatief speelgoed

  Wilt u geen speelgoed maar bent u opzoek naar relatiegeschenken voor uw klanten? Binnenkort bent u ook hiervoor welkom bij Speelgoeddirect, u kunt nu al een aanvraag doen en dan gaan we kijken wat wij voor u kunnen beteken.

  Bent u benieuwd naar

  Meer Lezen
 5. May 01, 2020

  Langere levertijd door Corona

  Corona levertijd

  Door het Corona virus gelden andere levertijden dan normaal. Het kan dus langer duren voor je met jouw speeltafel aan de slag kunt. Ook kan een reactie via mail langer op zich laten wachten dan normaal. Deze levertijden zijn het gevolg van drukte bij zowel ons als bij PostNL. Houd daarom rekening met een langere levertijd. De huidige levertijd is gemiddeld 3 werkdagen.

  De huidige situatie

  PostNL heeft ons bericht dat veel pakhuizen helemaal vol staan met leveringen en dat er zelfs externe locaties gebruikt worden voor leveringen die niet weg kunnen. Het orderproces in de warenhuizen heeft een bepaalde capaciteit en kan niet sneller draaien dan nu. Dit zorgt er voor dat er niet gegarandeerd kan worden dat je levering daadwerkelijk geleverd wordt op het gekozen moment. We proberen je zo goed als mogelijk is op de hoogte te houden van de actuele situatie.

  Meer Lezen
 6. April 01, 2020

  5 tips tegen verveling

  Verveel jij je ook zo nu heel Nederland in quarantaine zit? Zo ja, dan zijn hier 5 tips voor jouw om jouw quarantaine tijd leuker te maken.

   

  Tip 1 Gamen

  Je raadt het al, vooral de mannen gaan veel gamen. Er worden in sommige gevallen zelfs woonkamers omgetoverd tot echte gamebunkers: met 3 grote beeldschermen en 6 aangesloten controllers.

   

  Tip 2 social media

  The quarantine lifestyle is real. Waar Gen Z eerst vooral nog feestjes ging vieren en er grapjes over maakte, zijn ook zij omgeslagen naar echte quarantainetijgers. Op de socials zie je duizenden be-richten verschijnen verschillende hashtags zoals #quarantinelife en #flattenthecurve en ook stic-kers gerelateerd aan het coronavirus mogen zeker niet ontbreken. Jij wilt toch ook met de wereld delen hoe jij je dagen thuis doorkomt?

   

  Tip 3 Bellen

  Meer Lezen
 7. March 16, 2020

  Wat te doen in huis

   

  Misschien toch anders. Kinderen zijn nu thuis en je mag misschien zelf ook thuis werken. Dat kan voor even leuk zijn maar ondertussen zullen kinderen zich vervelen. Ik heb dan voor mijn kinderen ondertussen activiteiten zitten oeken die ons gezamenlijk bezig houdt voor langdurige speelplezier. het nieuws mag je niet tegenhouden om thuis plezier te hebben!Misschien toch anders. Kinderen zijn nu thuis en je mag misschien zelf ook thuis werken. Dat kan voor even leuk zijn maar ondertussen zullen kinderen zich vervelen. Ik heb dan voor mijn kinderen ondertussen activiteiten zitten oeken die ons gezamenlijk bezig houdt voor langdurige speelplezier. het nieuws mag je niet tegenhouden om thuis plezier te hebben!

  Gezelschapspellen

  Je raadt het al een beetje... Gezelschapspellen. Een mooie moment om als familie en/of vrienden samen de tijd door te komen.  En om de jonge kinderen beetje mee te geven wat er nu rond speelt met

  Meer Lezen
 8. March 03, 2020

  knutselen voor kinderen

   

  Heb je het wel eens meegemaakt dat je kinderen thuis komen van school met een mooi knutselwerk die ze zelfgebouwd hebben? Dat ze het met trots laten zien aan je?  Dat is dan goed ook, want dat is het belangrijkste als het gaat om knutselen. De kinderen moeten blij zijn dat ze zelf een knutselwerk hebben gemaakt.

  Ik merkte dat mijn broertje altijd wanneer hij terugkwam van school gefascineerd was over knutselen. Ik dacht bij mezelf na om te kijken waarom knutselen zo leuk is voor kinderen en of kinderen er ook wat meenemen in hun groei.

   

  Waarom knutselen goed is voor kleuters

   Knutselen stimuleert de creatieve ontwikkeling van het kind. Het daagt uit tot waarnemen en denken; hoe zit iets in elkaar?, waar begin ik? en hoe ga ik verder?

  Samen knutselen bevordert onderlinge contacten met andere kinderen door samenwerken, materiaal delen en

  Meer Lezen
 9. February 17, 2020

  Sporten voor kinderen is gezond!

  Waarschijnlijk heeft u zelf ook een kind die misschien niet al te veel naar buiten gaat. Tegenwoordig kunnen kinderen ook weer van alles binnen beleven. Kinderen zitten achter de buis of op de tablet of op de mobiel van hun ouders. Dat is de probleem waar meerdere ouders zich druk om maken.

  Je wilt dat je kinderen ook naar buiten gaan om plezier te hebben en met andere kinderen kunnen spelen. Met sporten kan je van alles beleven en even energie kwijt raken. Maar het is voor de opbouw van kinderen zelf ook beter.

  Waarom sporten voor kinderen goed is.      

  Kinderen krijgen door te sporten sterkere spieren en botten. Dat verzwakt de kans op spierpijn en blessures. Dat en kinderen blijven er ook gezond door. Als je al op jonge leeftijd veel sport dan nemen kinderen dat veel mee in hun groei. Je hersenen maken ook nieuwe cellen aan tijdens het sporten en het voordeel hierop

  Meer Lezen
 10. February 15, 2020

  Pokemon Sword & Shield blog

  Na het lange wachten is hij dan eindelijk hier de nieuwe Pokemon wereld Sword & Shield. Na dat in Pokemon Sun and Moon de Alola regio is veroverd gaat het verhaal verder. Nu kan jij als trainer de Galar regio gaan ontdekken waar je veel nieuwe Pokemons zal tegen komen, spannende gym’s leaders zal gaan uitdagen, en nieuwe vrienden zal ontmoeten. Vang meer dan 80 nieuwe Pokemon’s en verzamel hun gegevens in je pokedex!

  De Galar regio

  Het avontuur in de Galar regio begint met met uit kieze van een starter pokemon die jouw gaat helpen om tegen anderen pokemon´s te battle, gym´s te veroveren, en natuurlijk vrienden te ontmoeten. Je hebt de keuze uit:

  • Grookey (Grass Pokémon): een ondeugende chimpansee die boordevol met nieuwsgierigheid zit.
  • Scorbunny (Fire Pokémon): een lief en schattig konijntje die barstensvol met energie
  Meer Lezen
Pagina