Maandelijkse Archieven: Februari 2020

  1. February 17, 2020

    Sporten voor kinderen is gezond!

    Waarschijnlijk heeft u zelf ook een kind die misschien niet al te veel naar buiten gaat. Tegenwoordig kunnen kinderen ook weer van alles binnen beleven. Kinderen zitten achter de buis of op de tablet of op de mobiel van hun ouders. Dat is de probleem waar meerdere ouders zich druk om maken.

    Je wilt dat je kinderen ook naar buiten gaan om plezier te hebben en met andere kinderen kunnen spelen. Met sporten kan je van alles beleven en even energie kwijt raken. Maar het is voor de opbouw van kinderen zelf ook beter.

    Waarom sporten voor kinderen goed is.      

    Kinderen krijgen door te sporten sterkere spieren en botten. Dat verzwakt de kans op spierpijn en blessures. Dat en kinderen blijven er ook gezond door. Als je al op jonge leeftijd veel sport dan nemen kinderen dat veel mee in hun groei. Je hersenen maken ook nieuwe cellen aan tijdens het sporten en het voordeel hierop

    Meer Lezen
  2. February 15, 2020

    Pokemon Sword & Shield blog

    Na het lange wachten is hij dan eindelijk hier de nieuwe Pokemon wereld Sword & Shield. Na dat in Pokemon Sun and Moon de Alola regio is veroverd gaat het verhaal verder. Nu kan jij als trainer de Galar regio gaan ontdekken waar je veel nieuwe Pokemons zal tegen komen, spannende gym’s leaders zal gaan uitdagen, en nieuwe vrienden zal ontmoeten. Vang meer dan 80 nieuwe Pokemon’s en verzamel hun gegevens in je pokedex!

    De Galar regio

    Het avontuur in de Galar regio begint met met uit kieze van een starter pokemon die jouw gaat helpen om tegen anderen pokemon´s te battle, gym´s te veroveren, en natuurlijk vrienden te ontmoeten. Je hebt de keuze uit:

    • Grookey (Grass Pokémon): een ondeugende chimpansee die boordevol met nieuwsgierigheid zit.
    • Scorbunny (Fire Pokémon): een lief en schattig konijntje die barstensvol met energie
    Meer Lezen