Verveel jij je ook zo nu heel Nederland in quarantaine zit? Zo ja, dan zijn hier 5 tips voor jouw om jouw quarantaine tijd leuker te maken.

 

Tip 1 Gamen

Je raadt het al, vooral de mannen gaan veel gamen. Er worden in sommige gevallen zelfs woonkamers omgetoverd tot echte gamebunkers: met 3 grote beeldschermen en 6 aangesloten controllers.

 

Tip 2 social media

The quarantine lifestyle is real. Waar Gen Z eerst vooral nog feestjes ging vieren en er grapjes over maakte, zijn ook zij omgeslagen naar echte quarantainetijgers. Op de socials zie je duizenden be-richten verschijnen verschillende hashtags zoals #quarantinelife en #flattenthecurve en ook stic-kers gerelateerd aan het coronavirus mogen zeker niet ontbreken. Jij wilt toch ook met de wereld delen hoe jij je dagen thuis doorkomt?

 

Tip 3 Bellen

Hoe makkelijk is het om wat vaker te bellen of langer te bellen met een familielid, vriend(in), buurman- of vrouw of een andere bekende die weinig om handen heeft. Kijk bijvoorbeeld samen naar een televisieprogramma en zet de telefoon op de luidsprekerstand. Dan is er na afloop nog wat na te babbelen.

 

Tip 4 make up

Heb jij altijd al een ster willen zijn in het aanbrengen van een mooie make up? Normaal gesproken besteden vele hier weinig tijd aan, want je wilt zo laat mogelijk je bed uitkomen voor school of werk. Nu is de perfecte gelegenheid om Youtube tutorials te volgen en je make up skills te verbeteren! Youtube staat er vol mee.

Tip 5 lezen

het is vanwege Corona helaas niet meer mogelijk om boeken te halen in de bibliotheek, dan ga je toch lekker digitaal een boek lezen, of een luisterboek luisteren. Niks is rustgevender dan even heerlijk een boekje lezen toch?