Buiten Spelen

 1. February 17, 2020

  Sporten voor kinderen is gezond!

  Waarschijnlijk heeft u zelf ook een kind die misschien niet al te veel naar buiten gaat. Tegenwoordig kunnen kinderen ook weer van alles binnen beleven. Kinderen zitten achter de buis of op de tablet of op de mobiel van hun ouders. Dat is de probleem waar meerdere ouders zich druk om maken.

  Je wilt dat je kinderen ook naar buiten gaan om plezier te hebben en met andere kinderen kunnen spelen. Met sporten kan je van alles beleven en even energie kwijt raken. Maar het is voor de opbouw van kinderen zelf ook beter.

  Waarom sporten voor kinderen goed is.      

  Kinderen krijgen door te sporten sterkere spieren en botten. Dat verzwakt de kans op spierpijn en blessures. Dat en kinderen blijven er ook gezond door. Als je al op jonge leeftijd veel sport dan nemen kinderen dat veel mee in hun groei. Je hersenen maken ook nieuwe cellen aan tijdens het sporten en het voordeel hierop

  Meer Lezen
 2. January 26, 2020

  Buiten spelen

  Over twee maanden is het weer lente! In de lente kunnen uw kinderen eindelijk weer hele dagen buiten spelen als het lekker weer is. Dat is erg fijn want na zo’n winter binnen te hebben gezeten is het ook goed voor de ontwikkeling om lekker naar buiten te gaan. Tijdens het buitenspelen worden grenzen verlegd, er worden nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Kinderen kunnen lekker voetballen, verstoppertje en tikkertje met elkaar spelen, maar ook in de eigentuin kan er lekker buiten worden gespeeld in deze blog zullen wij een paar leuke speelgoed artikelen noemen waar uw kind heerlijk buiten mee kan spelen.

  Speelgoed om mee naar buiten te nemen

  Als het zonnetje schijnt en het echt lekker warm weer is dan willen we natuurlijk lekkere verkoeling zoeken. Dat kan op 1 manier natuurlijk het beste, een waterpistolen gevecht! Vul je water pistool, vul een paar ballonnen met water e

  Meer Lezen