Over twee maanden is het weer lente! In de lente kunnen uw kinderen eindelijk weer hele dagen buiten spelen als het lekker weer is. Dat is erg fijn want na zo’n winter binnen te hebben gezeten is het ook goed voor de ontwikkeling om lekker naar buiten te gaan. Tijdens het buitenspelen worden grenzen verlegd, er worden nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Kinderen kunnen lekker voetballen, verstoppertje en tikkertje met elkaar spelen, maar ook in de eigentuin kan er lekker buiten worden gespeeld in deze blog zullen wij een paar leuke speelgoed artikelen noemen waar uw kind heerlijk buiten mee kan spelen.

Speelgoed om mee naar buiten te nemen

Als het zonnetje schijnt en het echt lekker warm weer is dan willen we natuurlijk lekkere verkoeling zoeken. Dat kan op 1 manier natuurlijk het beste, een waterpistolen gevecht! Vul je water pistool, vul een paar ballonnen met water en ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt! Als het gevecht is afgelopen en de kids zijn helemaal uitgeput kunnen ze thuis wat lekkers te eten en drinken halen. Op onze website kunt u terecht als u opzoek bent naar een leuk goedkoop waterpistool voor uw kind!

Speeltoestellen voor in de tuin

Houdt uw kind van lekker spelen in eigen tuin? Wij hebben de leukste speeltoestellen voor in de tuin in ons assortiment, van lekker glijden op een glijbaan tot een eigen speelhuisje! Op onze website vindt u verschillende glijbanen en speelhuisjes,

Voor uw kleintjes die nog niet mee kunnen doen aan het watergevecht is het misschien leuk om met een watertafel te spelen! Dit is een tafel waar u water in kunt doen waar vervolgens verschillende soorten speelgoed in gedaan kunnen worden zoals bootjes en een vergiet bijvoorbeeld.

Wij hebben ook erg goedkope zandbakken/zandtafels, hier kunnen uw kinderen zeker weten uren van genieten zodra er mooi weer is. In een zandbak zijn namelijk eindeloos mogelijkheden om te spelen, bouw kasteeltjes, maak taartjes of rij met de autootjes door het zand. Je kunt het niet gek genoeg bedenken maar het is mogelijk in de zandbak.

In de zandbak kunt u het beste speciaal speelzand gebruiken. Met dit zand is het niet alleen veiliger voor de kinderen maar ook nog eens beter te gebruiken om mooie zandcreaties mee te maken vanwege de structuur en zachtheid van het zand.

Ook misschien leuk voor in de tuin: een Wigwam indianen tent!

Waarom zou u voor een speeltoestel moeten kiezen?

Speeltoestellen hebben een positief effect op prestaties als schrijven, rekenen, kritisch nadenken en luisteren. Door actief te spelen wordt de coördinatie, het evenwicht en de behendigheid verbeterd. Vaak zijn de speeltoestellen voor meerdere kinderen waardoor ook de sociale vaardigheden worden geoefend en verder ontwikkeld.

Neem een kijkje op onze website voor het leukste buitenspeelgoed voor in de zomer! Wij hebben een breed en diep assortiment met goede prijzen. Als u meer wilt weten over een product kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.