Feestdagen

 1. August 30, 2021

  Halloween 2021

  Halloween 2021  

  Kan jij ook niet wachten tot het griezeligste feest van het jaar?  Halloween komt van All Hallows’ eve, het is de Engelse naam voor allerheiligenavond.  Halloween wordt op 31 oktober gevierd. Heb jij al enig idee wat jij op deze gezellige dag gaat doen? Hieronder krijg jij tips en overzicht van activiteiten die in 2021 plaatsvinden!  

   Huis ombouwen 

  Je kunt je huis ombouwen tot een griezelig spookhuis! Volgens een legende helpt h

  Meer Lezen
 2. November 04, 2020

  Speelgoedpakketten

  De feestdagen staan weer voor de deur! Dat betekend pakketjes inslaan voor de meeste onder ons. Bent u als bedrijf opzoek naar speelgoedpakketjes? Speelgoeddirect verkoopt extra scherp geprijsd speelgoedproducten en pakketten aan zakelijke ondernemers.

  Niet alleen tijdens de feestdagen bent u bij ons aan het juiste adres voor uw speelgoedpakketten, het hele jaar door geniet u van het voordeel bij Speelgoeddirect voor zakelijke klanten.

  Voor ons hele assortiment kan u bij ons terecht om te genieten van zakelijke voordelen als ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan:

  Baby & Peuter speelgoed

  Buitenspeelgoed

  Spellen & Puzzels

  Sport artikelen

  Hobby & Creatief speelgoed

  Wilt u geen speelgoed maar bent u opzoek naar relatiegeschenken voor uw klanten? Binnenkort bent u ook hiervoor welkom bij Speelgoeddirect, u kunt nu al een aanvraag doen en dan gaan we kijken wat wij voor u kunnen beteken.

  Bent u benieuwd naar

  Meer Lezen