Halloween 2021  

Kan jij ook niet wachten tot het griezeligste feest van het jaar?  Halloween komt van All Hallows’ eve, het is de Engelse naam voor allerheiligenavond.  Halloween wordt op 31 oktober gevierd. Heb jij al enig idee wat jij op deze gezellige dag gaat doen? Hieronder krijg jij tips en overzicht van activiteiten die in 2021 plaatsvinden!  

 Huis ombouwen 

Je kunt je huis ombouwen tot een griezelig spookhuis! Volgens een legende helpt het boze geesten buiten de deur houden als je huis eng uitziet. Hoe versier je je huis? Denk bijvoorbeeld aan spoken, heksen, maskers, spinnenwebben, lampionnen en ga zo maar door.  

Schmink jezelf en je kind 

Je kunt jezelf ook natuurlijk schminken, verkleden en versieren, je kunt meerdere tutorials op YouTube vinden. Daar wordt het stap voor stap uitgelegd hoe jij je kinderen kunt schminken en omtoveren in de meest enge skeletten of zombies. 

Knutselen 

Je kunt ook gezellig knutselen, dat kun je bijvoorbeeld doen met spannende zelfgemaakte decoraties te maken. Denk daaraan spooklampen van lege plastic melkflessen, spinnen van wc-rolletjes of maskers van papieren bordjes. Het meest populier is pompoen snijden, je kunt in meerdere winkels snij setjes kopen waarmee de proces makkelijk doorloopt, het is wel een beetje rommelig maar uiteindelijk is het heel leuk. Als de pompoen gesneden is stop je een kaarsje in de pompoen en breng je het buiten dichtbij je voordeur of in de tuin. 

 Ga een weekendje weg naar Centerparcs met je familie

De duisternis valt vroeg in, de lampionnen gaan aan en de meest griezelige activiteiten komen tevoorschijn in vakantieparken. Van knutselactiviteiten voor het hele gezin tot de spannende griezelparade en leuke Halloween activiteiten voor jonge kinderen. Hier vind je alle aanbiedingen en boekingsmogelijkheden in de Centerparcs https://www.centerparcs.nl/nl-nl/halloween_sck