Corona levertijd

Door het Corona virus gelden andere levertijden dan normaal. Het kan dus langer duren voor je met jouw speeltafel aan de slag kunt. Ook kan een reactie via mail langer op zich laten wachten dan normaal. Deze levertijden zijn het gevolg van drukte bij zowel ons als bij PostNL. Houd daarom rekening met een langere levertijd. De huidige levertijd is gemiddeld 3 werkdagen.

De huidige situatie

PostNL heeft ons bericht dat veel pakhuizen helemaal vol staan met leveringen en dat er zelfs externe locaties gebruikt worden voor leveringen die niet weg kunnen. Het orderproces in de warenhuizen heeft een bepaalde capaciteit en kan niet sneller draaien dan nu. Dit zorgt er voor dat er niet gegarandeerd kan worden dat je levering daadwerkelijk geleverd wordt op het gekozen moment. We proberen je zo goed als mogelijk is op de hoogte te houden van de actuele situatie.

Spoedgeval

Heb je een spoedgeval? Mail ons dan met in de titel het woordje ''spoed'' deze krijgt dan voorrang. We nemen z.s.m. contact met je op. De overige mailtjes, chats, appjes en telefoontjes worden allemaal netjes beantwoord, maar wat later dan normaal. Onze excuses hiervoor. 

Graag geduld

Wij verzoeken je graag, om na je bestelling deze levertijd af te wachten en voor vragen rondom levertijd geen contact met ons op te nemen. Momenteel verwerken wij vele malen meer orders dan gebruikelijk en is ons team bijna 3 keer zo groot. De tijd hebben wij hard nodig om iedere order met dezelfde hoeveelheid liefde en aandacht te verwerken. Wij vragen hiervoor jouw begrip en wensen je alvast veel speelplezier!