Trampolines

Op zoek naar een veilige trampoline voor uw kinderen? Let bij het kopen van een trampoline op de hoeveelheid ruimte die u heeft, de leeftijd van uw kinderen, een eventuele veiligheidsnet en voor het uiterlijk naar de kleur van de trampoline. Onderstaand vind u onze kwalitatieve trampolines. Een trampoline kopen is kwaliteit en speelplezier.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Informatie Trampoline

Een trampoline is een combinatie van ontspanning en inspanning. Bij het springen worden alle spieren van het lichaam gebruikt. Hierdoor wordt de conditie bevordert. Bij kinderen wordt de motoriek verbeterd en krijgen ze een beter evenwichtsgevoel. Dus niet alleen speelplezier maar ook nog eens goed!
 

Soorten Trampolines

Trampolines zijn er in verschillende vormen te weten rechthoekige trampolines, ovale trampolines en ronde trampolines. Voor een beginner is een ronde trampoline het beste. Hier blijft u makkelijk in het midden.

Bij de trampolines zit er ook verschil in hoe soepel je op de trampoline springt. Dit is afhankelijk van de lengte van de veren en het springmat. Trampolines met lange veren en een grote spingmat springen beter.
 

Trampoline kopen

Bij het kopen van een trampoline is het belangrijk dat u let voor wie het bestemd is (leeftijd, grootte, gewicht) en uiteraard de kwaliteit en gebruiksgemak. Overigens wil kwaliteit niet zeggen dat een goedkopere trampoline per definitie veel slechter is dan een dure trampoline.

De grootte van de trampoline bepaalt hoeveel kinderen er tegelijk op kunnen springen. De dikte van de randkussen zorgt voor de veiligheid en minder kans op vast blijven haken bij het springen aan de rand. Let ook op het maximaal draaggewicht van de trampoline. De afwerking van het frame, de veren en de staaldikte zorgen ervoor dat hoe beter dit is hoe langer de trampoline mee gaat.