Speelkeukens

Helpt u kind graag in de keuken? Geeft ze dan hun eigen speelkeuken. De speelkeukens geven uw kind het idee zelf in de keuken te staan koken. De mogelijkheden met een speelkeuken zijn eindeloos! Met de speelkeukens ontwikkelen kinderen zich op een fantasierijke manier en wordt het inzichtsvermogen gemotiveerd. Koop het speelkeuken voor uw kind op Speelgoeddirect.nl!

Producten 1-9 van 12

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Houten Keukentje New Classic Toys
  € 94,99
  1-2 werkdagen
 2. Miele Speelkeuken met Accessoires
  € 74,95
  Direct leverbaar
 3. Deluxe werkplaats
  € 189,00
  1 - 3 werkdagen
 4. Boerderij speelkeuken
  € 139,00
  1 -3 werkdagen
 5. Jaren 50 Retro Speelkeuken
  € 215,00
  1 - 3 werkdagen
 6. Supermarkt & keuken
  € 289,00
  1 -3 werkdagen

Producten 1-9 van 12

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Speelkeuken kopen?

Op zoek naar de mooiste speelkeuken om mee te spelen? Een speelkeuken is zowel geschikt voor meisjes als jongens. Let bij de aanschaf van een kinderkeuken op de leermogelijkheden die het te bieden heeft en de meegeleverde accessoires. Dit verschilt namelijk per kinderkeuken. Ook de omvang varieert van kleine kinderkeukens tot zeer grote kinderkeukens met wasmachine en meer toestellen.

Kinderkeukens bieden wij aan in 2 materiaalsoorten van kunststof en van hout. Een speelkeuken van hout is wat steviger maar qua prijsklasse ook hoger dan een kunststof speelkeuken.

Naast het creatief bezig zijn in de keuken is er ook nog het speelvoedsel waarbij er geleerd wordt over de verschillende soorten etenswaren. Een speelkeuken kopen is kortom leren en spelen tegelijk.