Bestelling ruilen of retourneren

Ruilen

Je wilt een artikel ruilen, omdat je toch liever een ander artikel wenst te ontvangen wat je gezien hebt? Geen probleem, dit kan uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Laat dit ons direct weten via mail op klantenservice@speelgoeddirect.nl. Het kan zijn dat de kosten voor het terug sturen van je bestelling zelf betaalt dient te worden afhankelijk van de producten die je besteld hebt.


Retourneren

Niet tevreden over je product? Je kunt uiterlijk binnen 14 dagen na het ontvangen van de bestelling deze retourneren via ons retourformulier of dit via e-mail aan ons laten weten op klantenservice@speelgoeddirect.nl. Je dient hiervoor in het bezit te zijn van je aankoopbewijs. Houdt er rekening mee dat eventuele retourkosten voor het terugsturen van je bestelling zelf betaalt dient te worden en afhankelijk zijn van het gewicht van de bestelling en de transporteur. Bij zware objecten adviseren wij eerst contact met ons op te nemen.


Terugstorttermijn

Er wordt gestreefd binnen 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling het aankoopbedrag terug te storten. Houdt er hierbij rekening mee dat je rekeninggegevens bij ons bekend dient te zijn, anders zal het terug storten langer duren.

 
E-mail
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 24 uur