Betaalmethoden

Je kunt bij Speelgoeddirect.nl en alle sites van Speelgoeddirect.nl veilig betalen op de volgende manieren:

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bankoverschrijving
Bij deze betaalmethode dien je het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens die je per e-mail ontvangt na bevestiging van de aankoop, zijn ook vermeld op de afrekenpagina. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan en  zorgen wij voor een zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvang je een bevestiging van de bijschrijving.

PayPal
Bij Speelgoeddirect.nl kun je betalen met Pay-Pal. Voor een betaling per PayPal heb je een gratis Paypal account nodig waaraan je je creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. Voor een creditcardbetaling rekent Speelgoeddirect.nl geen extra kosten.

AfterPay
AfterPay is een veilige en eenvoudige manier om online achteraf te betalen. Na ontvangst van je bestelling ontvang je van AfterPay per mail een betaaloverzicht. Je kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur. 
Je kunt bij Speelgoeddirect.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van €250,00. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van Afterpay.

 
E-mail
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 24 uur