Herroepingsrecht

Zonder opgaaf van redenen mag je volgens het herroepingsrecht oftewel wet koop op afstand binnen 14 dagen van je koop afzien.

Je bedenktijd begint op de dag dat je het product hebt ontvangen. Indien je van de koop af wilt zien laat dit binnen 14 dagen aan ons weten per e-mail op klantenservice@speelgoeddirect.nl en maak daarbij gebruik van het retourformulier om het product terug te sturen. Het is ook van belang dat je binnen 14 dagen na ontvangst van je product dit aan ons terug stuurt. Bewaar altijd een bewijs dat je hebt laten weten van de koop af te zien bijvoorbeeld de e-mail en verzendbewijs dat je het naar ons hebt terug gestuurd.

Gevolg van de herroeping is dat je alle betalingen ontvangt die hebt gedaan voor de plaatsing van je bestelling inclusief standaard verzendkosten (met uitzondering van de aanvullende verzendkosten die zijn berekend bij aankoop van het artikel) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop het besluit de overeenkomst te herroepen is medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Voor verdere voorwaarden zie ook onze algemene voorwaarden.

 
E-mail
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 24 uur