085 047 19 78
Hatchimals

Hatchimals

Hatchimals zijn beestjes die in het ei zitten welke je zelf moet uitbroeden. Hoe meer je speelt des te eerder het uit zal komen. Je zal de Hatchimal geluidjes horen maken en door de gekleurde lampjes in de ogen weet je wat je moet doen om het sneller uit te broeden.

Elke Hatchimal is anders en elke uitbroed ervaring is uniek. Het kan 10-40 minuten duren dus voel je vrij om jouw Hatchimal op weg te helpen!

Wanneer de tijd rijp is zal de Hatchimal zelf uit het ei komen! Blijf erbij en verzorg de Hatchimal goed. Eenmaal uitgebroeid kun jij hem opvoeden van baby naar volwassene. Het is een verrassing welke van de twee interactieve Hatchimals in het ei zitten.

Leer jouw Hatchimal hoe het moet lopen, dansen, spelletjes spelen en nog veel meer! De Hatchimal kan jou zelfs napraten.

De nieuwe Hatchimals Surprise Tweeling zijn nu direct beschikbaar!

Lees meer Lees minder
Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hatchimals Glitter

De opvolger van de Hatchimals, de Hatchimals Glitter is extra bijzonder. Nieuwe geluiden, liedjes, spelletjes en een speciale glinsterende vacht. Zelfs het ei is glimmend! Verkrijgbaar in Hatchimals Pengualas Glitter en Hatchimals Draggles Glitter.

Hatchimals kopen

Ben je op zoek naar een Hatchimal? De Hatchimals hebben jou nodig om uit het ei te kunnen komen. In het ei kun je ze horen. Je weet nooit welke Hatchimal bij jou uit het ei komt. Dat is altijd een verrassing! De Hatchimals zijn nu verkrijgbaar bij Speelgoeddirect.nl. 

Hatchimals Speelgoed

De komende feestdagen komen ze voorbij als je magische huisdieren, de Hatchimals! De nieuwste rage van het moment! Broed ze zelf uit door ze voldoende te verzorgen en liefde te geven. Houd je ei vast, aai hem en tik er zachtjes op... Alleen als je goed voor jouw Hatchimals ei zorgt, komt jouw ei uit. Hou het ei vast, draai hem om, aai het ei of schud hem zachtjes. Luister goed en je hoort jouw Hatchimal reageren en soms lichten de oogjes op!

Eenmaal uitgekomen is het nog leuker en kan het spelen beginnen. Leer jouw eigen Hatchimal praten en lopen, spelletjes en meer.

 

Hatchimal Tips

Wij bieden handige tips om je Hatchimal te laten uitbroeden.
- Speel om het uit het ei te laten uitkomen: Hoe meer je speelt met het ei, des te eerder zal jouw Hatchimal uitkomen!
- Hatchimals slapen ook: Als je Hatchimal in slaap valt in het ei, houd het ei dan op zijn kop voor 8-12 seconden en je Hatchimal zal weer wakker worden!
- Hatchimals broedtijd varieeren: Elke Hatchimal is anders en elke uitbroed ervaring is uniek. Het kan 10-40 minuten duren dus voel je vrij om de jouwe op weg te helpen!


Hatchimals Pengualas

De Hatchimals Pengualas zijn eigenzinnige, lieve, onhandige en vriendelijke Hatchimals.

Hatchimals Draggles

De Hatchimal Draggles zijn nieuwsgierig, moedig en energiek. Daarnaast zijn ze ook erg verlegen en lief.

Lees hier meer over de typen Hatchimals >>