Tafelvoetbal

Speelgoeddirect.nl biedt u diverse tafelvoetbaltafels of het nu gaat om een professionele voetbaltafel of een voetbaltafel voor thuisgebruik. Voetbaltafels zijn er in verschillende vormen en maten. Een voetbaltafel kopen is jarenlang speelplezier voor jong en oud!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Voetbaltafel Jump Shot
    € 175,00
    Direct leverbaar
  2. Match Voetbaltafel 119 x 61 x 78 cm
    € 144,99
    Voorradig 1 - 2 werkdagen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Informatie Tafelvoetbal

Bij tafelvoetbal speelt men een voetbalwedstrijd op een tafel met opstaande randen met 2x elf pionnen die met ijzeren stangen aan de zijkant van de tafel zijn verbonden. De pionnen kunnen zowel van kunststof als hout zijn. Aan beide kanten van de tafel zit één partij. Over het algemeen wordt het spel gespeeld door 2 of 4 spelers, waarbij iedere partij één kant van de stangen beheert.


Voetbaltafel kopen

Wij bieden voor zowel recreatief als professioneel gebruik geschikte voetbaltafels. Wij geven je enkele tips waarop je moet letten bij de aanschaf van een voetbaltafel.

Voor wie is de tafel en hoe wordt deze gebruikt?
Er is verschil of de tafel voor kinderen is of voor volwassenen. Voor kinderen moet het toegankelijk zijn en veilig met bijvoorbeeld telescoopstangen. Bij volwassen kijken we naar of het voor recreatief-, thuisgebruik is of voor echt intensief gebruik.

Waar komt de voetbaltafel te staan?
Een voetbaltafel kan zowel binnen als buiten komen te staan. Voor buiten zijn er speciale outdoor voetbaltafels welke weersbestendig zijn en vaak ook met glasplaat zodat vuil niet in de tafel komt. Door deze aspecten zijn outdoor voetbaltafels ook duurder in aanschaf dan een gewone voetbaltafel die voor binnen- of thuisgebruik is.

Welk budget?
Voetbaltafels zijn er in verschillende prijsklassen. Ze zijn er al vanaf 20 euro tot wel 1500 euro. De prijs is hierbij afhankelijk van kwaliteit, model en uiteraard of het voor binnen of buiten is.